Av, Nils-Arne Hofsøy
All foto: Mikal Andre Pedersen "GUDDA"

Guttelaget til Skjervøy maktet aldri å slå de svært effektive Reisaværingene i reisa tirsdag kveld! 8-3 tap var resultatet når dommer Halgeir Bertelsen blåste av kampen. Første del av første omgang var gjevnspillt, heilt til Nordreisa fikk sitt første mål. og da klarte aldri Skjervøy å tette igjen bak, reisaværingene var dødelige effektive foran mål, å ved halvspilt kamp, var stillingen 4-0 i Nordreisas favør! Andre omgang startet som første, Nordreisa skåret å skåret å skåret, å leda plutselig 8-0 ved halvspillt andreomgan, men da var kreftene vekke for demmes del, det var da Skjervøy startet å spille fotball, 8-1, 8-2 og 8-3 kom veldig fort, med 15 min til å spille, kunne resultatet hvert enda mer likt, før Skjervøyguttene hadde mer å gi, selv om de hadde jaga ballen i nesten 2 ganger 40 minutter.

Skjervøys mål ble laget av, Truls Lee johansen, Trond Vegard Amundsen og Kristian Nilsen.