Dagens kamp hjemme mot BOIF var meget viktig for SIK sine sjanser for å klatre på tabellen. Nok en gang kommer vi dårlig i gang og havner under 0-1 på et meget tvilsom straffespark. Skal dommer Dahl dømme straffespark i sånne situasjoner hver kamp,blir kampene rene straffesparkkonkurranser.. 0-1 etter 7 min. Vi løfter spille litt etter litt, skaper en del halvsjanser. De største får vi med Øyvind som kommer alene med keeper, noe skrått men går seg fast. Den største sjansen får Kim på gjennomløp, runder keeper noe presset men setter ballen utenfor. Etter en halvtime får vi hjørne fra høyre, Øyvind svinger innover og på bakre stanger unge herr Olsen kontant i mål. BOIF har før målet to store sjanser å punktere kampen med 0-3, men en god Jensen i målet stoppet begge forsøkene. Noen minutter før pause blir en liggende Olsen sparket av en BOIF spiller. Direkte rødt.

Som mange ganger før: den ene laget løfter seg og det andre faller litt ned. Vi snakket i pausen om akkurat dette. Pluss konsentrasjon og presisjon. Få i gang en bedre samhandling offensivt. BOIF som kom til øya med et svekket lag spilte på overganger, baller i bakrom og dødballer. 1-2 etter personlig feil og 1-3 etter personlig feil. Etter dette har vi 4 sjanser der 2 av dem er av de store for å score, men som mange ganger før er vi ikke effektive nok.

Det er 7 poeng opp til Finnsnes som ligger på 5.plass og 4 poeng opp til Senja2 på 6.plass.Det er fremdeles 18 poeng igjen å kjempe om. Men som alle skjønner blir dette en stor utfordring. De neste kampene er: TUIL2 hjemme, Isbyen borte, Laksvatn H, Fløya B, TIL3 B og Senja2 B. Fløya kampen blir den tøffeste. I de andre kampene har vi gode muligheter til poeng.
Hilsen en meget skuffende trener i Nordveien.

Innbytte: Hans Chr.Larsen i 60 min for Ørjan Larsen