Etter en god opplevelse mot Fløya 2, var vi igjen klare for kamp. Valhall gjestet Skjervøy stadion under strålende solskinn. Mange slet nok litt med å få den skikkelige kampfølelsen, noe som kanskje ikke var så rart når man et kvarter før avspark bare ser én spiller i oppvarming hos bortelaget. Nok en gang må man utsette kampstart i noen minutter, men til slutt så stiller Valhall med ni mann til start. Dette er selvfølgelig ikke ønskelig for oss, vi ser jo helst at man får en skikkelig gjennomføring med 11 mot 11, men kamp ble det likevel.

Vi blir før kampen enige om å fortsette den gode stimen fra forrige kamp, og det går ikke mange minutter før Jostein setter inn 1-0 på første stolpe etter et fint legg fra Ørjan. Ikke mange minutter senere blir Truls slått gjennom i bakrom. Han løper fra forsvarerne, når ballen like før keeper og tupper den i det åpne buret. 2-0! Like etter kommer Hans Christian og Jostein alene med keeper, noe som skal være mål, og det blir det også. Hans ser åpningen til side for keeper og setter den sikkert. Vi er flinke til å utnytte overtallet i starten av kampen, for etter 15 minutter kommer Truls på et fint raid og skyter hardt i hjørnet. 4-0 etter bare et kvarter! En god start med andre ord.

Med en så stor ledelse så tidlig i kampen, virker det som om vi begynner å slappe av litt. Presset er ikke like bra, og vi er ikke like flinke å trille ball. Rett før pause får Valhall slått langt i bakrom på deres spiss, og alene med tre mann og under press får han løsnet etter skudd med tåa. Ballen sniker seg inn i hjørnet. Det står altså 4-1 til pause.

I andre omgang får Valhall inn nok en forsterkning, noe som gjør at det er 11 mot 10. I pausen bytter vi også keeper. Joakim Johnsen bytter inn for Jørgen. Etter gode prestasjoner på trening, får Joakim endelig sin offisielle debut, og han skuffer ikke. Han står en god kamp, gjør noen gode redninger og holder nullen.

Vi starter andre omgang atskillig bedre enn vi avsluttet første. I en omgang med mange sjanser scorer vi åtte mål til. Ronny scorer to på corner, Espen med et fint langskudd, Jostein to mål til, Truls ett mål, Frode og Ørjan Skallebø. Nok en gang scorer Ørjan som innbytter, denne gang etter et godt løp på bakre stolpe, hvor han stanger inn målet med hodet. Kampens mål må være Frode sitt: Spillet blir vridd fra venstre mot høyre hvor Erlend tar ballen med i fart. Etter en kort vegg med Truls, så er han løs med dødlinja og på ett touch slår han inn etter bakken, hvor midtstopper(!) Frode kommer på et sugende løp og setter ballen i nota. Ballen går fort mellom spillerne og med få touch på ballen, akkurat slik vi ønsker.

Alt i alt en god gjennomføring av guttene og vi ser fram til helga hvor vi møter Ulfstind i Tromsø.

Mål: Jostein 3, Truls 3, Ronny 2, Espen, Hans Chr, Ørjan S, Frode

Jørgen Pedersen; Ørjan Larsen, Ronny Olsen, Nils Michalsen, Erlend Pedersen; Frode Langstrand, Espen Larsen, Øyvind Thomassen; Hans Christian Larsen, Jostein Pedersen, Truls Johansen