Etter og ha inkassert nok en sterk borteseier, klatrer Guttan av Stål opp til 5.plass på tabellen. Denne gangen var det Ishavsbyen som ble satt på plass med 0-4 på eget gress.

Hans Christian Larsen åpnet ballet med å sette inn sin andre scoring på ei uke. Etter noe klabb og babb i vertene sitt forsvar var Bakkebys store sønn fremme og kriget inn 1-0. Da var det spilt 30 min av 1.omgang. En omgang som ble preget av mye ballsittelse av SIK, uten at de helt store sjansene ble produsert. Ishavsbyen lå kompakt med hele laget og satset på kontringer. De kom seg også til et par farligheter, men burvokter Andreas Jensen var også denne ettermiddagen veldig god, og fikk avverget.
2. omgang ble spill mot ett mål. Gjestene så ut til å ha gått tom for både vilje og kraft. Så da Stanga satte inn sitt 15. mål for sesongen med et pent langskudd var kampen i realiteten avgjort.   Vegard Larsen ønsket imidlertid også å tegne seg i målprotokollen. Han satte inn 3-0 etter et flott innlegg av innbytter Truls Johansen. 4-0 kom etter at nevnte Larsen var våkent frempå og snappet ei tverrsoverpasning i gjestenes forsvar, og satte ballen kontant i mål fra 20 meter.
Det ble etter hvert mye rom for midtbanespillerne våre og boltre seg i. Med litt mer presisjon ville det kunne blitt flere mål. Kampen ebbet ut med 4-0, et resultat vi er meget fornøyd med!
Martin Langeland fikk sin debut på SIK sitt A-lag, da han erstattet to-målscorer Vegard Larsen 5 min før slutt.
Neste helg venter Bardufoss på eget gress. Et lag som har overasket alle i årets FK-Fotball liga. Vi gleder oss til å få målt krefter mot de!

SIK-lag: Andreas J; Andreas H, Øyvind P, Ronny O, Øystein S; Joakim F, Ruben, Espen; Michael S, Hans Chr., Vegard L.
Innbyttere: Truls J for Espen, Melo for Hans Chr., Martin L for Vegard.