Av Øystein

Da 90 minutter var spilt på selveste Alfheim stadion hadde TIL's unge juniorer scoret 7 ganger mens vi ikke hadde noen mål, ergo 7-0!

Til pause var stillingen 2-0 og vi kunne gjerne ledet til pause ut fra sjanser. I andre omgang beviste de at de var mer løpssterke enn SIK2 og resultatet sier det meste om styrkeforholdet.

Vil rette en stor takk til de trofaste spillerne som stiller opp for b-laget på bortebane. Laget var i utgangspunktet sterkt besatt, men da en etter en trekker seg i løpet av uka måtte vi stille med 12 mann. Men kampen er unnagjort og arrangert, slik at det er en færre bortekamp å tenke på. Det er i det minste positivt. Neste lørdag er det dobbelkamp på Skjervøy. Det blir gøy!