'
Motstander Ulfstind kom til Skjervøy med 13 spillere og forventet nok en tøff bortekamp mot SIK. Og kampen ble nok en mareritt for Tromsø laget. Men det gjaldt ikke de 30 første minuttene. I denne perioden sleit SIK med dårlig bevegelse, slo veldig mye langt fra midtstopperne, indreløperne kom nesten aldri rettvendt mot mål og i tillegg brukte hver enkelt spiller for lang tid med ball.  Men hjemmelaget hadde god kontroll defensivt. Så etter 30 min får SIK hjørnespark, og Ulfstind får klarert og dette fører til en overgang som Stian Killenberg setter i mål alene med keeper. I forkant av målet kan vi nok si at det "luktet" litt offside, men målet ble godkjent og dermed en skikkelig kald dusj for SIK..Men fra det 31 minutt og fram til det 90. minutt ble det skapt mange sjanser, mange mål - rett og slett fest fotball til tider.  Det starter etter 35 min.

- 35 min: 1-1 Reidar Waage. Chuks spiller ballen fint til høyre, der Ronny tar ballen med seg perfekt på et touch forbi en Ulfstind spiller og slår inn lavt foran mål der Reidar enkelt setter inn utlikninga. Et vakkert angrep!

- 41 min: 2-1 Hans Christian Larsen. Kim spiller Øyvind  fint igjennom på et løp langs venstre siden. Nok en gang blir ballen slått lavt inn, Reidar møter på første stanga, der han hopper over ballen og på bakre kommer HCL i stor fart og bredsider inn ledelse til SIK. Nok et vakkert angrep.

- 43 min: Reidar får gult kort etter to tacklinger.

- 45 min: 3-1 Øyvind Nilsen. Kim vinner en duell der han header fram til Waage som igjen stusser videre til Nilsen, som kommer alene med keeper, der han runder keeper på en flott måte.

Stillinga til pause er 3-1. I en omgang der SIK ikke var gode nok de 30. første minuttene, men alt løsnet seg etter at Ulfstind gikk opp til 0-1.

2.omgang

45  min: SIK gjør et bytte fra starten av. Steffen ut- Ørjan inn.

Andre omgangen starter friskt fra hjemmelaget. Og særlig høyresiden med Ronny og Hans Chr. fungerer veldig bra de første minuttene.  De skaper flere sjanser etter godt spill på høyre. Og all kreditt til Ørjan Skallebø som kommer inn med høy frekvens i spillet og skaper mye pga sin energiske spillemåte.

- 57 min:  4-1 Hans Christian Larsen. SIK tar et kort hjørnespark der Øyvind legger fint inn foran mål, der møter HCL fint med hodet og stanger ballen kontant i målet.

- 65 min: Nytt bytte på hjemmelaget. Anders ut - Steve inn.

- 65 min: 5-1 Richard Dahl. Et nytt hjørnespark blir slått inn av Øyvind og der header Richard via en Ulfstind spiller i mål.

- 68 min: Chuks ut - Erlend inn

- 70 min: 6-1 Hans Christian Larsen. (uekte hat trick !) Svenn legger inn etter et angrep som har vart veldig lenge der SIK har 6-7 spillere inne i boksen. Til slutt er det nok en gang HCL som scorer.

- 71 min: 7- 1 Kampens peneste scoring av Richard Dahl. Han er flyttet over som venstre back og er veldig offensiv i spillet sitt. Her kliner han til på halv volley fra 22,5 meter (ifølge Tore Pedersen) rett i nettet. Vakkert !

- 72.min: No går det fort i svingene. 8-1 Reidar Waage. Svenn legger fint inn der Waage stupheader ballen perfekt i mål.

- 74 min: Keeperbytte på hjemmelaget. Andreas ut - Joakim inn.

- 79 min: 9-1 Steve Thomassen. Steve møter ballen fint inni feltet etter ef flott innlegg av Richard.

- 80 min: Bytte: HCL ut - Lars P. inn

- 82 min: Øyvind ut -Ørjan L inn

- 83 min: Der var det klart for tosifret. 10-1 Richard Dahl  (uekte hat trick ) etter et hjørnespark av Reidar.

- 88 min: 11-1. Erlend sender Reidar flott igjennom, alene med keeper chipper Reidar ballen elegant i mål. (nok et uekte hattrick)

En flott seier for hjemmelaget som virkelig fikk trent på angrepsspill i dag. Og i særlig grad på stillinga 0-1 og utover. Det som undertegnende satt pris på er at det ble skapt mange overtallsituasjoner med påfølgende innlegg og avslutninger på mål. Så de vell 120 tilskuerne koste seg på kamp i dag.