Sportslig leder, Bjørnar Johansen, var godt fornøyd med å signere en spiller som garantert blir å skrive seg på scoringslisten i løpet av våren. Logje har bakgrunn fra Kautokeino, Nordreisa og Skarp.

Lørdagens kamp i Finnmarkshallen mot "Guttan fra havet" startet med en matchvinnerredning fra Andreas Jensen. Umarkert får en Sørøy/Glimt-spiller heade fra 5 meter. Ei fabelaktig parering med høyrehånda fistet ballen over. Etter sjokket tar vi mer og mer kommando over spillet. Likevel er det på dødball vi markerer oss sterkest. Midtveis i omgangen slås et presist frispark i feltet, og Hans-Christian Larsen stusser ballen over keeper. 1-0.

Neste scoring er etter corner fra Anders Nilsen. På bakre stolpe bryter Ronny seg plass og stanger inn 2-0. Det står seg til pause. Første omgang kan vi være fornøyd med. Vi skaper ikke mange sjanser, men er gode defensivt. Midtbanen gjør en solid jobb defensivt, noe som gjør det lett å være forsvar. Verdt å nevne er Christers avslutning etter corner. Fra 20 meter skyter han i tverrliggeren. Et slikt sleivspark hadde fortjent en bedre skjebne!

Et stykke ut i andre omgang reduserer S/G på et merkelig vis. De får et frispark på 16 meter. Mens alle hos SIK er opptatt med å stille mur, sniker deres spiss seg frem og blir spilt gjennom. Alene setter han ballen utagbart i krysset, 2-1. Vår sportslige leder, Bjørnar Johansen, gikk på linja og kunne bekrefte at scoringen skulle vært annulert for offside. Dommerassistent Johansen holdt flagget nede, og scoringen var et faktum.

Bare et minutt etter svarer vi. Espen stikker Hans-Chr gjennom på høyresiden. Med ei fin avslutning setter han ballen i mål, og vi føler oss trygge igjen - uten grunn!

S/G tar over mer av initiativet og det resulterer også i scoringer. Noen minutter før slutt er stillinga 3-3, og spillet bølger begge veier. Johan Anders Logje er gjennom to ganger, men lykkes ikke i avslutningene. S/G har et par fete sjanser som ikke gir uttelling. Siste sjanse har Erlend Pedersen, som etter corner får avsluttet fra fem meter. Med litt for stor kraft settes ballen over mål, og kampen ender 3-3. Resultatet er rettferdig, kampen sett under ett.

Det er mange uker siden forrige treningskamp, og det er godt å spille kamp igjen. Vi får flere positive svar, og også bevist at der er ting og jobbe med. Totalt får 16 mann spilt kamp, og det er jevnt om plassene til seriestart!

Andreas Jensen; Christer Eriksen, Ronny Olsen, Øystein Skallebø, Anders Nilsen; Erlend Pedersen, Steve Thomassen, Johan Anders Logje; Hans-Christian Larsen, Jostein Pedersen, Truls Johansen.

Øyvind Thomassen, Espen Larsen, Ørjan Skallebø, Lars-Petter Henriksen, Steffen Larsen.