På SIK hvit spilte: Hannah, Helene, Anne M, Ingeborg A, Kathrine M, Eva, Siril, Aurora, Ida og Merete. Dette året som i fjor har vi valgt å ikke bruke faste lag, men heller rullere på lagene slik at alle jenten får spille med hverandre. Dette er et ønske fra spillerne.

Spilleforholdene var strålende i dag, SIK møtte et Reisa lag som spilte godt og hadde en fantastisk innsats, akkurat som SIK sine jenter. 1.omgang var veldig jevn, med mange gode sjanser til begge lag. NIL scorte først, men ikke lenge etterpå scorte Hannah og stillinga var 1-1. Rett før pause fikk NIL en god sjanse og denne satt i mål og stillinga til pause var 1-2. I pausen fokuserte lagleder Vidar, med å fortsette den gode innsatsen, humøret og spille ballen til hverandre foran målet. 2.omgang var like spennende og tett som første. Mål ble det også til begge lag. Først satte Anne Martine ballen fint i mål alene med keeper og ikke lenge etterpå scorte hun på et flott langskudd og SIK ledet 3-2. Spillet bølget fram og tilbake, og innsatsen var god på banen og på sidelinja av begge trenere og foreldre fra Skjervøy og Nordreisa. Reisa utliknet til 3-3 og kampen så ut å gå mot uavgjort. Men SIK hvit fikk en sjanse til. Hannah mottok ballen,spilte inn foran mål og etter litt fram og tilbake endte ballen hos Helene som sendte avgårde et kjempeskudd som gikk rett i nettet og dermed seier 4-3 til SIK hvit.

SUPER GOD INNSATS, SUPER GODT HUMØR, MYE SPILLETID PÅ ALLE OG MANGE FLOTTE MÅL. BRA JOBBA JENTER OG VIDAR !!!!!