øyvind n
Øyvind N ofret seg flere ganger
Det sto lenge 0-0 på Skjervøy Stadion, men så dukket den tidligere SIK-spilleren Stian Kristoffersen opp og avgjorde kampen i Salangens favør. 0-1 ble dermed sluttresultatet på Skjervøy. Skjervøydagan Med "Skjervøydagan" i full sving, lå alt til rette for at dette skulle bli en festaften med tre poeng i lomma. Men igjen var det gjestene som reiste hjem med alle poengene i kofferten. Før hvilen Da dommeren blåste igang kampen, hadde cirka 150 tilskuere funnet veien til stadion.De ble vitne til et oppgjør med få sjanser og en jevn stillingskrig mellom to tradisjonsrike klubber. SIK tok tidlig opp tråden fra forrige match mot TUIL, de lå kompakt med lagdelene og forsvarte seg på eksemplarisk vis. Men på dette området viste gjestene seg å være like gode. Vertene hadde flere gode initiativ i spillets oppbyggende fase, men gjentatte ganger miste vi ballen i avgjørende øyeblikk på SIFs banehalvdel. Godt forsvarsarbeid av gjestene og upresise pasninger fra oss, resulterte i at vi kun hadde én kvalifisert sjanse før hvilen. Denne kom etter et innlegg fra Øysteins venstreside, Svenn headet ballen via en SIF-spiller og utenfor mål. Sett fra SIFs side, skapte de også lite i 1.omgang. De var ved et par anledninger i scoringsposisjon, men det ble med det. Etter hvilen 2.Omgang startet på samme vis som 1. Omgang sluttet. Mye duellering og lite konstruktivt spill. Viljen var dog til stede hos begge lagene. Det skulle nesten ta 55 minutter før den første store målsjansen kom - etter et innlegg havnet ballen i beina til Stian Kristoffersen, han dundret den mellom beina til en solid Andreas Jensen. Etter scoringen prøvde SIK å etablere seg på SIFs halvdel, men som i 1. Omgang mistet vi ballen i avgjørende situasjoner, og fikk farlige kontringer imot. Hele forsvarsfireren gjorde flere gode og viktige avverginger da de hurtige angriperne til SIF fikk ballen rettvendt. Dette er noe vi tar med oss til neste match. Videre hadde SIK flere cornere og frispark i gunstig posisjon som SIF hadde grei kontroll på. Upresise legg fra oss og god kriging av Salangen, var i hovedsak årsaken til at vi ikke klarte å få avslutninger mot mål. Denne uka vil SIK arbeide hardt for å snu denne trenden. Allerede i morgen skal det skapes sjanser og scores mål igjen på trening. SIK startet med dette mannskapet: Jensen; Ø.Nilsen, "ØP", J. Flatvoll, A.Helberg (Ronny 10 min); S. Johansen, E.Larsen (Ruben 35 min), V. Larsen; Ø. Skallebø (Hans Chr i 15 min), Stanga og T. Lee Johansen. ** Denne gangen vil SIK-nett krydre rapporten med bilder tatt av Christian Lembricht. Følg med!