Lagene hadde blitt enig på forhånd å spille dobbelkamp på  søndag for å spare reisebelasning. Tror nok spillerne synes dette er greit, men bena i den andre kampen syntes nok ikke det. Den første kampen som startet kl.1300 på Lerøy var Sik det klart beste laget. De hadde veldig god kontroll på Blåmann, selv om gjestene scorte det første målet. Til pause ledet Sik hele 6-2. Målene kom etter flere gode angrep der jentene gjorde taktiske og tekniske valg helt etter boka. Andre omgang startet også bra, men kvaliteten gikk ned etterhvert og Blåmann kom mer og mer inn i kampen, men det var aldri farlig for hjemmelaget som vant med sifrene 11-3.

Den andre kampen for dagen startet kl. 1615 med stort sett de samme spillerne,men denne kampen kom aldri opp i samme kvalitet som forrige match. Sik vant 5-3 etter å ha ledet 4-1 lenge. I 2.omgang så vi veldig mange slitne spillere. Og dette naturlig nok etter 4*40 minutter. Men hjemmelaget innkasserte 6 poeng.