Skjervøy2 kom best i gang i rufseværet men klarte ikke å komme til scoring. Krokelvdalen gikk overraskende i føringen midtveis i første omgang. Omtrent på dette tidspunktet haltet kaptein Roar Henriksen av banen med en kraftig opphovnet ankel etter ei stempling fra en motspiller. Noen spurte seg om dette kunne være planlagt av den fotballglade arnøyværingen, slik at han kunne rekke VM-kampen mellom Sverige og Trinidad&Tobago. Den gang ei!

Som vi ser av bildet er det snakk om en alvorlig ankelskade for SIK2's Maradona. Kapteinen og dirigenten er nok ute av spill de neste ukene.

B-laget utlignet med Hakan på mesterlig vis.

Kroken kom tilbake nok en gang og gikk i føringen 1-2, men da hadde Frode Langstrand fått nok og tok skjeen i egen hånd.

Først utlignet Frode i andre omgang og kampen fikk nerve. Spenningen var til å ta og føle på. På et innlegg senere i kampen er Frode den mest oppofrende i feltet der han setter ballen kontant i nettet. Krokelvdalen roper på hands, men kampens solide kampleder Kurt Michalsen blåser for mål!!

Frode selv bedyrer at dette ikke var noen hands, selv om publikum snakket om "Guds hånd" a'la Diego i 1986.

Skjervøy2 inkasserte sine første tre poeng for sesongen og trener Bjørnar Høyer kan dermed jobbe med litt senkede skuldre frem mot neste seriekamp. Seieren var helt fortjent og SIK2 fremsto som et bedre lag enn i de to første seriekampene. Kan virke som om hardtreningen den siste uka har gitt resultater.