Vi reiste til Finnsnes vel vitende om at det er noen år siden vi dro derfra med tre poeng. I fjor ble det tap for Lenvikingene, og vi var inneforstått med at det skulle bli tett også i denne kampen. Vi rettet derfor fokus mot at vertene var favoritter i denne kampen og vi måtte jobbe tålmodig med å få til vårt eget spill.

Tidligere år har vi blitt tatt på senga i startminuttene borte på Finnsnes, da FIL har åpnet i et forrykende tempo. Vi var innstilte på å gi jernet fra start og vi klarte å tilrive oss initiativet fra start. Etter 15-20 minutter har vi tre hjørnespark der vi burde fått ballen i målet, men alle avslutningene ble avverget. Selv om vi hadde ballen mest og spilte fint ble det ikke mål noen veier i første omgang, slik at stillinga til pause var 0-0.

I pausen var vi enige om at vi hadde vært gode og måtte holde oppe den samme spiriten, og jobbe tålmodig for scoring. Vi var bunnsolide defensivt i første omgang og var sikre på å holde tett i andre omgang om vi var like konsentrerte etter pause.

Andre omgang er mer jevnspilt enn første, men fortsatt skapes det lite foran målene. Vi forsvarer oss fortsatt på en veldig god måte og slipper ikke til FIL's kvikke angripere.

Det skal gå 89 minutter før vi får den etterlengtede scoringen. Etter at vi har rullet ballen til venstre side kommer Øyvind Nilsen på en sugende overlap. Unge Nilsen får ballen med seg inn i banen og slår skrått ut til Morten som setter ballen i mål bak en ellers god Jørgen Vik i FIL's mål. 0-1!

Kampen ender 0-1 etter den herlige scoringen til Morten, og det betyr at vi overtar teten i TiTo-serien. At vi vinner på en slik dag er et godt tegn! Laget viser vinnerinstinkt og vilje til å hente ut det nødvendige for å hente tre poeng. Vi vinner fortjent til slutt.

På fire seriekamper har vi sluppet inn 3 mål. De grepene som ble gjort på treningsfeltet etter cupkampen mot Fløya(7-5 seieren) har gjort oss mye sikrere defensivt. En trygghet som betyr mye!