Av Øystein(skrevet i Oslo ut fra rapporter fra kampen)

I dagens hjemmekamp mot Finnsnes var kun seier godt nok for å holde følge med FK Senja og holde liv i kampen om 4.plassen.

Helt oppskriftsmessig førte vi kampen fra start og skapte sjanser. Sjansene var også av den store sorten men ballen ville ikke i mål! I første omgang har Reidar ei heading i mål, men dommer Jonny Nilsen fra Furuflaten annullerer scoringen for angrep på keeper. 2.divisjonsdommeren hadde ingen topp dag på stadion i dag i følge en rekke tilskuere. Også Michael hadde sjanser. Ved en anledning rundet han keeper for så å skyte ballen i stanga.

Målet til Finnsnes kom etter 25 minutter i andre omgang. Målscorer for Finnsnes var Vegard Hansen. Ballen ble satt forbi Andreas som for øvrig var en av våre beste spillere. Andreas hadde flere flotte redninger i løpet av kampen.

Mot slutten ble Ronny satt frem som spiss for å vinne dueller i et håp om utligning, men som nevnt var ikke dette dagen da ballen ville i målet til motstanderen. Med 20-3 i målsjanser klarte gjestene fra Lenvik å ta med seg tre poeng fra Skjervøy. Årets andre hjemmetap er dermed et faktum!

Som et lyspunkt kan det nevnes at sommeren ikke enda har gitt seg i nord. Dagens kamp ble spilt i et glitrende sommervær!

Andreas; Lennart, Tore, Ronny, Pål; Odd-Arne, Svenn, Kim-F; Michael, Reidar, Roger

Innbyttere: Håkon for Michael, Morten for Svenn