Kampen var jevnspilt de første ti minuttene, før Christer Johnsgård var frempå og førte FK Senja i føringen. De neste 10-12 minuttene er black-out fra vår side. Johnsgård putter to til og Tom Rune Sørensen ett og stillingen 4-0!!!!

Etter dette klarer vi å spille oss inn i kampen og Michael og Reidar(str) scorer for oss. Da Stanga er gjennom noen minutter før pause tror alle stillingen skal bli 4-3, men skuddet blir blokkert. Slutten av omgangen er det eneste positive fra denne kampen. Vi gikk til pause på 4-2 og hadde troa på at vi kunne snu kampen.

Andre omgang starter jevnspilt, men etter 10 minutter er Kjetil Wassbakk frempå og øker ledelsen. Da mistet nok de fleste Skjervøyspillerne, for anledningen i de svart/gule bortedraktene, håpet om poeng. Midtveis i andre omgang får Svenn sitt andre gule for ikke å ha varslet dommer om retur på banen etter behandling. Strengt av dommer, men regler er regler.

Ved slutt er stillinga hele 7-2 til FK Senja etter selvmål og nok et mål av Johnsgård. Vi ble for små for lille, lettbente Christer Johnsgård som scora fire mål.

SIK-nett vil gi honnør til tidligere fotballformann Kristian Bakke jr. og hans kone for at de stiller opp og støtter laget på de fleste bortekampene, selv om de går sent på kvelden midt i uka. Slike supportere trenger et hvert lag.