Av Øystein

Fredagens kamp mot TIL2 gikk utendørs på det nye kunstgresset på Alfheim. TIL stilte med unge spillere siden a-laget hadde kamp mot RBK i Trondheim - laget TIL stilte var bestående av ballsikre og lettbente spillere. Vårt mål var å ta TIL ut av kampen med aggressivt press, men likevel var det vi som var mest pysete i duellspillet i første omgang. Når noen tok tak og trøkket til ble det aldri samhandling, og uten å klare å engasjere lagkameratene. 3-0 til pause viser hvor små marginer det er i fotball. TIL er ikke særlig bedre enn oss i banespillet, men trøkker bedre til i boksene for ikke å glemme på midtbanen.

I andre omgang er det litt mer fres i guttan. Som nevnt er det små marginer i fotball, og det beviser andre omgangen i denne kampen. Vi hever oss et par hakk i duellspillet og presisjon og dermed er vi mer på hugget enn motstanderen. I andre omgang er vi bedre enn TIL, og de skaper svært få sjanser. Reidar utlignet på straffe etter å ha blitt felt. Senere i omgangen blir Reidar på nytt felt - og denne straffen setter han til side for mål, til høyre for keeper. Da Reidar blir sablet ned for tredje gang melder Kim-Fredrik seg for å ta straffen, og også han misser! I tillegg kom vi til et par bra avslutninger etter dødball.

Totalt sett en halvveis prestasjon som vi ikke kan si oss fornøyd med. Det holder ikke å gå av banen å være fornøyd med andre omgang når det bare utgjør 50% av kampen. På forhånd hadde vi et klart mål om å vinne mot TIL's unge mannskap, og en ting er klinkende klart: det var ingen av lagene som var i nærheten av 2.divisjonsnivå i denne kampen - selv ikke i sine beste faser.

Vi må opp i kvalitet på duellspill, pasningsspill, lagmoral - ja og så må vi selvsagt sette straffene i mål!

Harstad venter i morgen, søndag. De stiller med sitt beste lag. Vi stiller også mannssterk - og vi kan ikke gå for en halvveis prestasjon nok en gang.

Andreas; Lennart, Roar, Ronny, Pål, Tore, Svenn, Kim-Fredrik; Håkon, Reidar, Ruben

Asgeir, Steinar, Daniel, Øyvind og Øystein(ubenyttet)

Magnus ble syk rett før kampstart. Odd-Arne er enda skadet.