Hjem til Skjervøy med 8-1 tap!

På en regnfull Alfheim Stadion tok vertene Real Romsa i mot B-laget. Alfheim som rommer 7000 tilskuere hadde i dag hele 12 tilskuere. Som undertegnede kunne registrere så var to av disse SIK supportere. Som heder og ære kan vi navngi disse to: Kathrine og Tor Arne Isaksen. De fremmøtte kunne konstatere at det sto lenge 0-0. Begge lag var farlig frempå flere ganger, men ballen ville ikke i mål! Etter 30 minutter åpner Real Romsa scoringsshowet. En ellers solid SIK2/Arnøy-keeper måtte ut i feltet å bokse. Av en merkelig grunn bokser han ballen bakover og hjemmelaget får en enkel oppgave å sette ballen i mål! Frederic Kvamme utligner for SIK2/Arnøy IL etter 35 minutter. En fin soloprestasjon av Lillehammer-gutten! Asgeir Johansen var nær med å sende de blå/hvite i føringen, men en god keeper fikk slått frisparket til Johansen over mål! Når dagens dommer ”Tadden” blåser av 1. omgang står det 3-1 til hjemmelaget. 2. omgang kan beskrives som meget dårlig av laget fra 70 grader nord. Som kanskje et lite lysglimt i en ellers begredelig omgang av SIK2/AIL. Reddet SIK2/AIL keeper et straffespark på stillingen 4-1 til Real Romsa. Når 2 gange 45 minutter var spilt, så kunne vi konstatere at, HC Fossmann (bildet) & co måtte reise hjem med 8-1 tap! Playmaker på SIK2/AIL, Frank Egil Hansen, som var hjemmeværende i dag, sier til SIK-nett at vi klarte oss bra! Han var redd for et tosifret tap! Følgene spillere fikk spilletid av trener Hofsøy: Peder, Nils Arne, Bjørn, Asgeir, HC, Trond Håkon, Andrè, Øystein R, Kristian, Frederic, Ørjan, Robin og Tim.