Med 5-0 mot TIL 3 for bare tre dager siden, satt enda godfølelelsen da vi møttes foran dagens kamp mot Senja 2. Hele 18 mann var klare til kamp, og Jim hadde mange sultne spillere å velge mellom.

Den første halvtimen spiller vi godt. Vi makter å bruke ballen, treffer med pasningene og kommer til mange innlegg. Med en anledning påstås det at ballen må ha vært over streken. Johan Anders´ avslutning passerte aldri  over streken ifølge assistentdommeren, som noe sent opp i situasjonen strakk hals for å se ut som han var a jour i sin plassering.

Midtveis i omgangen setter Ørjan fart fra midtbanen. Han forserer et par motspillere, før han utfordrer stopper. På vei forbi blir han hektet og det dømmes helt korrekt straffe. Toppscorer Truls Johansen er sikker og fører oss i ledelsen, 1-0. Siste kvarteret før pause kommer gjestene litt mer med i kampen, fordi vi mister ballen lett og ikke treffer med pasningene. Vi blir aldri satt hardt på prøve og vi går til pause med ledelse.

Andre omgang er også positiv sett med SIK-øyne. Mange av våre gutter viser seg fra en god side! Sjansene vi skaper blir likevel ikke omsatt i scoringer.

Midtveis også i denne omgangen blåser kampens gode dommer, Ragnar Dahl, for straffe. En lang ball mot Senja 2's høyre kant ender med løpsduell. Kanten til Senja 2 ender i klinsj mellom Christer og en utrusende Andreas, og straffen er korrekt idømt. Andreas går riktig vei, men et godt plassert straffe går i mål. 1-1.

Fem minutter før slutt kunne kampen vært avgjort i vår favør. Truls jager ballen og kommer alene gjennom fra sin høyre kant. Alene med keeper ender avslutninga i tverrliggeren og ned.

Alt i alt er det mange som gjør en god jobb i denne kampen. Vi har vært solide defensivt de to siste kampene. 2x90 minutter der gjestene har skapt tilnærmet null skyldes godt arbeid av samtlige på banen. Spesielt trekkes frem midtbanetreeren med tre unge krigere. Erlend, Ørjan(begge 16) og Øyvind(18 i dag - Gratulerer!) legger ned masse løping og er vanskelig å forsere for våre motstandere. Når de i tillegg blir stadig tryggere med ball og gjør mer og mer konstruktive valg med ball, så ser det svært spennende ut for fortsettelsen! Bildet av 16-åringene er fra Altaturneringen i 2008, så de er vokst litt større nå. ;)

Skjervøygutten Magnus Steien Henriksen gjorde comeback i SIK-trøya. Magnus er på utlån fra L/K ut sesongen. Velkommen tilbake til moderklubben, Magnus!