Tett oppgjør
I sol og oppholdsvær møttes topplagene til dyst. Det ble et tett oppgjør slik vi hadde spådd på forhånd, men ikke like målrikt.

Innledningsvis bølget kampen frem og tilbake i et friskt tempo, men det uten at noen av lagene kom til noen store sjanser. Kampbildet ble muligens preget av kampens viktighet, samt en viten om at de tidligere oppgjørene har vært målrike. Det ble dermed ingen målfest som flere hadde forventet.

Bevist eller ubevist, var både SIK og Fløya litt reserverte med tanke på det offensive ettertrykket, dette kan også ha en sammenheng med de forhenværende matchene som har endt med mange mål.

Før hvilen
1. Omgang ble en stillingskrig der ingen av lagene lyktes med å få rytme i angrepsspillet sitt. Det ble derfor en del småfarlige kontringer som med litt større presisjon, kunne ha blitt farlige. Fløya hadde initiativet i starten av matchen, men vi demmet bra opp. Vår bakre firer beviste allerede tidlig i matchen at dette var deres dag.

I første omgang var det sjansemessig lite å skryte av. Vi har vi to cornere som blir reddet på streken, og et skudd som går like til side for mål. Gjestene produserer et farlig skudd som Andreas redder mesterlig. I tillegg får de noen farlige dødballer som aldri blir utslagsgivende.
Med 0-0 til pause kunne begge lag gå i garderoben uten å føle seg snytt. Selv om motstanderne fra Tromsø hadde ballen mest, maktet de ikke å lage mer trøbbel enn de nevnte sjansene.

Etter hvilen
2. Omgangen startet slik 1. Omgangen sluttet, begge lagene kjempet innbitt etter å tilrive seg initiativet. Etter en drøy time med mange tunge løp, og mye duellering, skulle matchen endelig åpne seg. Angrepet begynte med at Kim F gikk seirende ut av en duell slik at Ruben kunne motta ballen like foran midtbanen. Dernest forserer han noen meter før han på genialt vis chipper ballen over Fløya- forsvaret. Resultatet blir en presis bakromspasning til en oppvakt Michael som enkelt runder keeperen, for så å plassere ballen i mål mellom to Fløyaspillere. 1- 0, en meget viktig scoring!

Scoringen førte til at Fløya ble mer angrepsvillige, som naturlig nok førte til at vi fikk mer rom å angripe i. Noen minutter etter Michaels nettkjenning mottar Kim F ballen på Fløyas banehalvdel, nærmere bestemt på vår venstre side. Med tre- fire spillere rundt seg klarer han å drible seg fri sånn at han kan sette fart mot et ryggende Fløya- forsvar. For å hindre indreløperen fri vei mot mål, er Fløyaspillerne nødt til å felle han, dommeren dømmer straffe! Øyvind N (som ellers er en sikker straffe- eksekutør) plasserer ballen på en keeper som slenger seg til høyre. Vi regner med at unge Nilsen vil rette opp feilen ved en viktigere anledning.

Etter straffemissen mønstrer vi et nytt angrep. Denne gangen er det Øystein som får avsluttet; etter å ha frigjort seg, sender han i vei et skudd som går på innsiden av stangen, det er bare snakk om millimeter før ballen går inn. Videre ut i omgangen er vi flere ganger farlig frampå, både Lennart, Tore og Svenn kunne med litt hell fått nettkjenning. Fløya er også i scoringsposisjon , men en god Andreas Jensen holder oss et hode foran. I sluttminuttene har Ruben et dribleshow med flere Fløyaspillere, det er rett og slett en fryd å se når han danser forbi motstanderne!

Fløya kunne på overtid ha spolert hele festen; etter et gjennomløp slipper Fløyas Martin Nilsen fri, heldigvis for oss vipper han ballen over mål.

Bra defensivt
På en dag der den defensive samhandlingen satt som støpt, hadde vi mer å gå på offensivt. Uansett kan vi si oss fornøyde med tre viktige poeng, som bidrar til å sette ytterligere press på motstanderne.

Andreas Jensen; Øyvind Nilsen, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Richard Dahl; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim F Johansen; Michael Stangnes, Øystein Skallebø, Morten Nilsen.

Tore for Øystein, Lennart for Michael og Espen for Morten.