Starten av kampen ble akkurat som ventet denne lørdagen. Det første kvarteret handler om å tilrive seg initiativet i kampen. L/K satte høyt press og lot ikke vår bakre firer trille i gang, og det ble dermed slått endel langt fra start.

Etter hvert ble det rom for å spille ball og indreløperne ble ved flere anledninger spilt i mellomrommet og det ble slått en del bakrom. De store sjansene uteblir likevel.

Den første store sjansen får L/K. Etter at vårt forsvar havner på baken på en litt våt gressmatte, rundet Steffen Dreyer vår keeper. Etter å ha avsluttet er L/K's kaptein i ferd med å starte jubelen da Andreas Jensen er i firsprang på vei mot målet. Avslutninga mot åpent mål er for svak og Jensen rekker å klarere ballen. Århundrets sjanse blir avverget!

Noen minutter før halvspilt kamp blir det dømt strafffe for holding i feltet. Stanga er sikkertheten selv og fører oss til pause med ledelse 0-1.

I andre omgang spiller vi med lav risiko. Når vi har kommet oss på L/K's banehalvdel tør vi spille ballen, og lykkes til tider med det.

Kampen er ikke kvalitetsmessig den beste for året, men vi spiller trygt og godt - og nok en gang kan vi konstatere at vi er blitt mye klokere som lag; vi tar ikke unødvendige sjanser og er lojale til planen!

På overtid har L/K corner. Etter ei klarering kontrer Stanga inn sitt andre for dagen og sørger for seier 0-2 på Polleidet. For øvrig det samme resultat som for to år siden da daværende kaptein Reidar Waage scoret begge målene.

Seieren var viktig for å endelig ta steget vekk fra bunnen, og vi konstaterer at vi er uten tap siden 27.juni og etter den tid har tatt 17 av 21 poeng.

Neste helg kommer serieleder FK Senja til Skjervøy. Vi ser frem til å møte seriens beste lag, og ønsker å fortsette høstsesongen uten tap. Sist FK Senja gjestet øya var i deres forrige opprykksår 2007, og da ble Stanga matchvinner i en kamp som endte 3-2.

PS! Svært gledelig å ha både Øyvind Nilsen og Pål Skallebø tilbake i spill. Mennesket, hvor er du? :)

Andy; Helberg, Øyvind P, Ronny, Pål S; Joa, Ruben, Asgeir; Truls, Stanga, Hans-Chr.L

Øyvind N for Pål S, Melo for Asgeir og Martin L for Truls.