Før kampen mot Fløya fikk vi flere frafall. Til kampen stod vi igjen med 12.5 mann. Mikael Moen var sporty nok å stille opp som reserve selv om han er skadet. I dag fikk vi virkelig merke på kroppen hva en tynn og liten stall betyr.

I dag skulle vi ligge kompakt og ikke slippe Fløya til sjanser. Etter 1.min 0-1 etter at vi er altfor passiv i boksen. Men etter målet løfter vi oss flere hakk. Vi kjører gode overganger,skaper mye 2 mot 1 situasjoner på våres venstre side.1-1 kommer med Øyvind Nilsen som er kald alene med keeper. Unge Nilsen sitt 6.mål for sesongen. Etter målet trøkker vi Fløya mer og mer bakover med gode innlegg og gode dødballer. Ballen spretter hit og dit inni boksen til Fløya flere ganger. Litt mer killerinnstilling der gutter, hadde vi ledet både 2 og 3-1 til pause. Så skjer det uheldige, etter en duell skader Kim seg i foten. Han må bytte.

I pausen snakker vi om det positive og ta det med oss i 2.omgangen. Konsentrasjon og være kyniske var en del av nøkkelordene. Vi viste at Fløya ville komme over oss de første minuttene. Og akkurat det som skjer. 56 min 1-2 der vi blir tatt på blindsiden etter en duell. 60 min 1-3 frispark, der skuddet går igjennom muren. Vi skaper ingenting offensivt mer i kampen. Steve blir skadet og en halvskadet Moen må spille de siste minuttene. Ikke nok med det må Øyvind gi seg med krampe i begge bein!! Så de siste minuttene spiller vi faktisk 9 mot 11 på hjemmebane. Det er en parodi og flaut på hjemmebane....

3 kamper igjen til ferie. Vi må jobbe videre, møte på trening og ta med oss den positive 1.omgangen vi gjør mot et Fløya lag som ikke imponerte meg.

Laget: Eirik,Ronny,Øyvind,Andreas,Truls,Martin,Ørjan,Steve,Espen,Hans Chr og Kim
Bytte: Lars P 55 min for Kim