9 jenter møtte opp og klar til kamp i dag. Motstander var Rotsundelv. Fokus i forkant av kampen var å jobbe med pasninger og bevegelse. Spille hverandre gode. Dette har jentene skjønt og forstått med glans at fotball er et lagspill. Men i begynnelsen av kampen fikk vi ikke helt spille til å gli som vi kan på det beste. Vi scorte to fine mål de første 10 min og Rotsundelv et mål. Så midtveis og utover omgangen starter jentene med makrell fotball som de kaller det lengere sør i landet. Klikk klakk i mellom, ABC fotball osv... Spillet førte til mange flotte angrep og avslutninger. Og fire av angrepene endte i mål. Til pause 6-1

I pausen snakket vi om å føre ballen når vi er alene, og spille ballen til hverandre når vi ble presset.

2.omgangen starter bra, spillet sitter denne kalde august mnd. Men spillet til jentene varmer godt en forkjølet trener. Vi scorer flere flotte mål der angrepene er utrolig bra. I tillegg får vi noen scoringer etter langskudd:-) Det som var ekstra gøy denne kampen er at alle 8 utespillerne noterer seg for scoringer. Sara i mål fortsetter sitt gode spill.