I kveldens kamp mot erkerivalene fra Nordreisa hadde gjestene lite å by på. Kun 25sekunder av kampen var gått da kampens store målmaskin, Michael Stangnes, fikk et heldig mål på Reisas keeper.

Selv om vi ikke glimtet til i første omgang scoret Stanga ekte hat-trick etter flotte angrep og vi gikk til pause med 3-0 ledelse. Reisa fikk noen dødballer mot slutten av første omgang men skapte ingenting av de. I løpet av en kort periode er gutta fra reisa noe "heit på grøten" og pådrar seg fem gule kort på omtrent 10 minutter.

I andre omgang er det minst en divisjons nivåforskjell på lagene, uten at det skal fastslås hvilket nivå hvert av lagene befant seg på. Vi triller gjestene fra nabokommunen regelrett ut og kommer rundt på kantene gang på gang. Etter 24 minutt av andre omgang har vi vært frempå hele fem ganger og leder nå 8-0!!! Stanga har scoret to mål til(5 totalt), Ronny har scoret to mål og Roger et mål.

Etter det siste målet ble reisas keeper skadet og det ble et opphold i kampen. Vi kom aldri i samme rytmen etter dette, og typisk nok i slike kamper er gjestene frempå og får sitt trøstemål med Espen Karlsen.

Stanga sier til SIK-nett at han hadde forventet mer av Reisa i et lokalderby. - De stilte med masse unggutter uten selvtillit så jobben ble enkel. Men siden de har et så ungt lag har de fremtiden foran seg, fortsetter han diplomatisk.

Fotballdagen på Skjervøy har dermed vært fullkommen. Etter ei uke med regn kom sola for fullt denne kvelden, noe som førte til stor oppslutning på fotballskolen der Øyvind Pedersen var instruktør sammen med a-lagsspillerne. Det var godt med folk og god stemning på kampen, så nå gjenstår en utefest på stadionområdet som SIK arrangerer og forhåpentligvis blir godt besøkt.

Benyttede spillere: Andreas; Lennart, Tore, Ronny, Magnus; Reidar, Kim-F, Øystein; Michael, Håkon, Roger.

Innbyttere: Odd-Arne for Kim-F, Asgeir for Magnus, Bjørn for Michael.

Hva synes du om lokalderbyet?? Si din mening om kampen her.