For et punktum på sesongen 2009!!!

Kampen mot Salangen gjenspeilte hele sesongen. Etter en tafatt start og en første omgang  der vi kun skapte en sjanse lå vi under 2-0 når vi tok pause. Vår sjanse skapte Stanga på egenhånd da han avsluttet fra 20 meter i tverrliggeren.

Andre omgang kan sees i sammenheng med høstsesongen; et lag som ønsker å vinne og som har marginene med seg. Fra første minutt av andre omgang tok vi føringen og hadde alt av banespill. Det skulle likevel gå over halve omgangen før det første målet kom. Asgeir skjøt et frispark direkte fra vel 35 meter og overrasker alle med å klistre ballen i krysset. 71 minutter spilt og 2-1.

Vi fortsetter å trille ball men får ikke uttelling i form av mål. Etter 89 minutter får vi frispark på vår høyre side. Ruben slår frisparket, som gå gjennom hele feltet og rett i mål, 2-2.

Så på overtid, etter 91 minutter, får vi et frispark om trent fra samme hold som på vår 2-1 redusering. Asgeir stiller seg opp og har tydeligvis skumle intensjoner. Med vrista klinker han til, og ballen går rett i krysset. Artigere avslutning på en kamp har de færreste, om noen, SIK-gutter vært med på. Video: Se målet her!

Asgeir hadde ikke scoret tidligere, og disse to scoringene var det klasse over.

Når dommer Stig-Are Sørensen blåste for full tid gikk vi rundt og gliste med alle tennene synlig. Dette var morsomt!

Som nevnt hadde vi litt marginer på vår side. Stian Kristoffersen kunne ha punktert kampen på 2-0 da han var alene gjennom med Andreas.

Med denne seieren sikret vi 5. plassen som gir cup i 2010. Med kun et tap denne høstsesongen(Senja hjemme) kan vi si oss godt fornøyd med avslutninga på sesongen.

* I lokaloppgjøret på Storslett vant Nordreisa over Lyngen/Karnes med 2-1. Dermed var naboene våre fra Nordreisa et skarve mål unna å berge plassen.

*Martin Langeland debuterte fra start - gratulerer!

Andreas J; A. Helberg, Øyvind P, Joa Flatvold, Øystein S; Espen L, Ruben K, Asgeir J; Martin L, Stanga, Hans Chr. L.