Stagnes og Ronny_cropped_365x349_cropped_183x263
Stangnes har grunn til å smile!

Målrikt!

Endelig kan fotballinteresserte skjervøyværinger heve hodet! Etter en grei 1.omgang og en god 2.omgang slo vi andrelaget til TUIL med fem mål. I tillegg gjorde en målfarlig Michael hat-trick.

I sørlig frisk bris, med litt yr i luften(ifølge værprofet Kim-Fredrik Johansen) var det flotte forutsetninger for å yte og spille direkte angrepsfotball på Skjervøy stadion. For planen vår gikk nettopp på å spille noe mer direkte enn tidligere i år.

Vi kom fint i gang og gikk rett i strupen på et veldig ungt TUIL2-mannskap. Det er en kjensgjerning at unge fremadstormende spillere kan utrette mye trøbbel om de kommer i sitt spor, og etter seieren mot L/K sist onsdag var nok selvtilliten på topp hos dalingan. Dette klarte vi å demme opp for i starten med å skape sjanser fra første stund, og ikke mange minuttene var gått da Stanga for andre gang i år kunne sette ballen i mål med hodet. Etter dette fortsatte vi å skape sjanser ,men det nærmeste vi kommer scoring er stolpetreff etter corner.

Etter halvspilt omgang klarer TUIL 2 å komme inn i kampen. Anført av sin sentrale midtbane med a-stallspillerne Tarjei Gautestad og Fredrik Allertsen har gjestene ballen mye, men kommer kun til et par avslutninger fra langt hold. Det siste kvarteret er vi tilbake til gamle synder; vi slurver med enkle pasninger og dette gjør at vi spiller ballen til motspiller(eller over sidelinja) og blir halsende etter. Vi går til pause med 1-0 ledelse og en litt uggen følelse.

Det er mer trøkk over det vi presterer i andre omgang. Vi blir tildelt straffe etter et helhjertet raid av Morten, som ender med at han felles innenfor 16-meteren. Stanga er sikkerheten selv på straffen!

På 2-0 kommer Tore inn for storebror Øystein, og han skal gjøre seg bemerket med et flott innhopp. 3-0 kommer etter at Tore vender pent og følger opp med å tuppe ballen til venstre for keeper.

Etter tre minutter med lite trøkk i laget er reduseringen et faktum. TUIL 2 scorer straks vi faller nedpå og skaper en viss spenning i kampen da et kvarter gjenstår.

Mot slutten er vi overlegne på vår hjemmebane. Michael øker til 4-1 etter gjennomspilling på venstre side. Svenn stanger inn 5-1 på sedvanlig vis der han ruver på bakre stolpe. Kim fastsetter resultatet til 6-1 etter innlegg fra Tore på vår venstre side.

Med 6-1 til slutt, kunne vi spasere ned i garderoben med et lite smil om munnen, for så å rope et etterlengtet seiersrop.

"SKJERVØYGUTT - HEI! SKJERVØYGUTT - HEI!