Av Øystein

Vi startet kampen mot Skarp2 i 4-4-2, da det så ut som en spennende formasjon etter sist kamp mot TUIL2. Da skapte Reidar og Michael mye skummelt den første omgangen de spilte sammen.

Sjanser fikk vi denne kampen også, men til pause var det Skarp2 som hadde fått målene. Vi hadde 4-5 gode sjanser med Reidar, Michael og Tore. Reidar bommet også på sin første straffe for året da han midtveis i omgangen blåste ballen over fra 11-meteren.

Da dommeren blåste for halv tid var stillinga 2-0 til gjestene fra Tromsø. I pausen la vi om til 4-3-3 for å få mer bredde i spillet. Dette ga en umiddelbar effekt og vi tok over banespillet i andre omgang. Etter vel et kvarter av omgangen blir Stanga frispilt på venstre og han reduserer til 1-2.

Etter en halv time scorer Kim Fredrik etter en dødball. Kim header fra bakre stolpe og ballen går i bue over en presset keeper. 2-2.

Selv om vi på slutten av kampen skaper sjanser og er høyt i banen blir kampen en tålmodighetsprøve. Rett før slutt legger vi om til 3-3-4 og 30 sekunder på overtid gir det resultat. Et legg fra høyre tas ned av Reidar som setter fart noen meter og klinker ballen i krysset. 3-2 og en herlig revansje for straffemissen!

De siste minuttene legger vi tilbake til 4-3-3. Tre minutter på overtid mottar Stanga ballen på venstre. Stanga får god tid, sikter tre ganger, og plasserer ballen i nettet. Dommeren blåser kampen av like etter avspark og vi kan juble for 4-2 og tre poeng.

Godt å få konstatert at vi kan vippe kamper til vår fordel på overtid. Også fint å registrere at laget har evnen til å jobbe tålmodig for å score på slutten av en kamp. Nå står Kvaløysletta, Senja og L/K på motsatt banehalvdel de siste bortekampene. Da bør vi være litt tettere bak og prestere to gode omganger.

Avslutningen av årets serie blir i allefall utfordrende og spennende!

Andreas Jensen; Lennart Waage, Roar Skallebø, Ronny Olsen, Pål Skallebø; Tore Skallebø, Håkon Waage, Kim Fredrik Johansen, Svenn Johansen; Michael Stangnes, Reidar Waage

Ruben Kristiansen for Tore Skallebø, Daniel Samuelsen for Svenn Johansen og Øystein Skallebø for Pål Skallebø