Av Øystein

Vi fikk en drømmestart mot Ramfjord. Kun to minutter var gått da Reidar sliter seg løs fra dødlinja og passer 45 grader til Stanga i fart som breisider inn 1-0!

Etter målet styrer vi alt og en porson uflaks og unøyaktighet gjør at vi ikke har punktert kampen til halv tid. Da vi gikk til pause var det med ledelsen 1-0 og vi hadde en litt frustrert følelse fordi vi ikke helt var på nett slik vi ønsker. I pausen var vi likevel rolige og hadde alle sammen en følelse av at det kom til å løsne i ande omgang om vi fortsatte å spille vårt eget spill.

Da vi startet etter pause kunne det virke som om vi trudde det skulle løsne helt av seg selv, for Ramfjord kommer best i gang og vil mest. Etter ei feilpasning av Øystein på venstre kant blir vi brutt og Ramfjord kontrer inn utligningen, 1-1.

Vi skaper i denne fasen fortsatt sjanser, men det er de brente sjansers dag og ballen vil ikke i målet! Frustrasjonen blant spillere og publikum blir ikke mindre da Ramfjord legger på til 2-1. Vi ligger dermed an til å tape for bunnlaget på vår egen hjemmebane. Det er ikke ufortjent, tross alle sjansene våre, at Ramfjord går opp i ledelsen. De er laget som vil mest første halvdel av andre omgang.

Etter at vi legger om til 4-4-2 halvveis i omgangen skaper vi mer trøkk opp i banen. Etter en halv time får vi frispark på 20 meter. Øystein tar det med venstrefoten, ballen skifter retning i muren og Reidar er på rett plass til rett tid og header ballen i mål! Toppscoreren utligner og gir laget og publikum et håp om seier.

For å komme enda høyere i banen legger vi om til 3-5-2. Ikke lenge etter utligningsmålet får Øystein lagt ballen ut fra dødlinja. Han demper og klinker til, og treffer supert! Ballen går forbi alle og i mål. Nok en gang har vi snudd en kamp på hjemmebane, 3-2!

Mot slutten skaper vi et par store sjanser til og det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde scoret to mål til. Da dommeren blåser for full tid kan vi være fornøyde med at vi tok tre poeng på en ikke alt for god dag. Bronsehåpet lever fortsatt, da med et ikke ubetydelig hinder på Polleidet neste helg. Vi reiser dit for å kapre tre poeng. Det er mange år siden SIK reiste med full pott fra Lyngen. Denne gangen er det ikke bare prestisjen å spille om men også tabellplasseringa. Vi skal denne uka bare kose oss og reise til naboene neste helg for å gjøre vårt beste for å hente tre poeng. Dette kan bli artig!

Håper mange tar turen for å hjelpe oss mot L/K.

*Espen Larsen(16) debuterte i går med innhopp de siste ti minuttene. Espen kunne med litt hell ha scoret i debuten. Skuddet hans hadde god retning med ble blokkert.

Andreas Jensen; Daniel Samuelsen, Roar Skallebø, Tore Skallebø, Pål Skallebø; Ruben Kristiansen, Håkon Waage, Øyvind Nilsen; Michael Stangnes, Reidar Waage, Øystein Skallebø.

Asgeir Johansen for Michael Stangnes og Espen Larsen for Ruben Kristiansen.