#1572082For å henge med i medaljekampen så måtte vi ta poeng mot Senja 2. Det gikk som vi håpet og vi tok en sterk borteseier. Vi ble før kampen enige om å sette Senja under hardt press og det lykkes vi godt med. Ikke mange minutter var spilt før Truls gjør akkurat det vi ble enige om. Han snapper ballen foran en uoppmerksom forsvarer og kommer mot mål. Alene med keeper gjør han ingen feil og vi får en pangstart. Ikke lenge etter er Truls nok en gang flink i presset og han kommer ned mot dødlinja, hvor han får slått inn mot en fremadstormende Ronny som klinker ballen i vinkelen med venstra. 2-0! Resultatet står seg til pause. Vi gjennomførte en god omgang, hvor spesielt presset over hele linja var bra.

Etter noen minutter av andre omgang kommer Senja på en overgang og Nils feller deres spiller like utenfor 16-meteren. Dommeren mener likevel at det er straffe og Senja reduserer fra 11-meteren. Vi får altså en kalddusj tidlig i andre omgang, men det er vi som hever oss igjen. Vi scorer tre mål til før dommeren blåser av kampen. Bogdan scorer på en retur etter at Ronny ble slått igjennom og traff stolpen. Etter noe klabb og babb i feltet etter en dødball havner ballen hos Truls som scorer sitt andre. Ronny scorer sitt andre etter at deres spiller prøver å klarere, men godt press fra Ronny gjør at spilleren treffer Ronny i foten, og ballen får en fin bue over keeper og i mål.

Alt i alt en god lagseier, hvor alle mann jobber hardt for seier og får betalt.

Eirik Danielsen; Christer Eriksen, Nils Michalsen, Øystein Skallebø, Lars Petter Henriksen; Øyvind Thomassen, Espen Larsen, Erlend Pedersen; Truls Johansen, Ronny Olsen, Hans Christian Larsen

Innbyttere: Bogdan Rusu og Ørjan Skallebø