Startoppstilling: Andreas J, Hans G, Ronny, Andreas H, Steve, Øyvind, Kim, Melo, Frederic,Hans Chr og Mikael.
Innbyttere: Martin 15 min for Fredric
Espen 12 min for Mikael
Lars P 6 min for Hans G

Fokuset i forkant av kampen er vilje, kommunikasjon og være nøyaktige på dødballer.
Det som skuffer meg mest som trener at alt for få av spillerne viser den vinnerviljen vi må ha. Dårlig bidrag på kommunikasjons-siden. Dødballene er for upresise. No må vi glemme snakket om topp 5 plassering. No blir fokuset en kamp om gangen, ei trening om gangen. Det blir utrolig viktig med samling i bånn og se framover mot de neste kampene. 1 poeng på 4 kamper er ikke godt nok.
Hva med selve kampen?
Vi åpner bra, styrer spillet. 10 første minuttene har vi et bra trykk. Har 3 cornere, 5 frispark rundt målet til BOIF, men vi skaper lite trykk i boksen,pluss at serven blir for upresis. 1-0 kommer etter 15 min der BOIF kontrer etter en dødball. Målet: dårlig kommunikasjon 2-0 kommer etter 26 min. 2-1 etter 42 min. Hans G mottar ballen på halvspretten litt skrått i banen, dunker til og ballen fyker opp i motsatt hjørne. Et supert skudd og et viktig mål rett før pause. Vi åpner greit i 2.omgang. Vi har mye ball og Melo(Klart SIK beste) styrer spillet fint i midten.Men istedenfor blir vi straffet imot og får 3-1 (et skikkelig offside mål. Spissen til BOIF: der var vi heldig!! ) de var heldige men den scoringa ødelegger resten av kampen. 4-1 69 min og 5-1 75 min. Hans Chr mister alene med keeper, Andreas header over fra 2 meter, to ganger er vi alene men blir feilaktig vinket for offside. Både Kim og Øyvind er 2-3 meter onside når ballen blir spilt.

Kan hende at undertegnende virker litt opptatt av dommer trioen, men jeg føler helt klart at de påvirker resultatet. Men en ting er helt sikkert. Vi må løfte oss sjøl som enkelt spillere og som et lag. Arbeidshanskene må på,og skikkelig på også. Denne perioden må vi fortest mulig ut av. Først er det 17.mai tog, så starter en meget viktig treningsuke. Neste kamp er borte mot TUIL 2 Tirsdag 25.mai.

Turen tilbake fra innlandet ble lang. Pga skred i Kåfjord måtte vi ta ferga fra Lyngseidet. Avreise fra Andselv var 1715, hjemme på øya 0015. Turen tok altså 7 TIMER!! Var mye stang ut på denne turen.