Finspill
I nordlig bris på en relativt liten bane, var det aldri noen tvil om hvem som var mest interessert i de tre poengene som skulle deles ut på Fagernes. Tross Ramfjords lille bane, hadde vi bestemt oss for å spille ”våres spill”. For de som ikke har kjennskap til vårt spill, vil det si at vi spiller oss ut bakfra, holder ballen nede med påfølgende stor bevegelse og tempo på kula.

Som et resultat av de nevnte suksessfaktorene, var vi allerede etter få minutter farlig frempå. På nesten samme vis som mot Kvaløysletta forrige helg, åpner Øystein målshowet. Årvåkenhet og aggressivt press av Svenn, gjør at den etter hvert målfarlige spissen (Øystein), kan tverrvende, for så å plassere ballen frekt nede til høyre for keeper. En viktig scoring som gjør at vi kan puste litt lettet ut.

Etter scoringen er vi ved flere anledninger farlig frempå. Drøyt seks minutter er spilt når Ronny stiger opp på en corner og header ballen kontant i mål. Rubens følsomme venstre fot gjør at stopperklippen nok en gang scorer på hodet. Scoringen gjør at vi blir enda mer trygg på egne ferdigheter, noe fortvilte Ramfjordspillere får kjenne; De blir liggende å jage mens vi triller ball og er trofaste til planen.

Midtveis i 1. omgang er det duket for et mønsterangrep der Michael setter krona på verket. Etter et lavt innlegg ifra venstre(Roger), bredsider Stangnes ballen sikkert i mål- 3- 0 og mesteparten av spenningen er vekk.

Videre ut i omgangen er Ramfjord fremme på noen småfarlige visitter, det uten å skape de helt store sjansene. I det 36. minutt bestemmer Øystein seg for å skyte ifra atten meters hold. Litt heldig går ballen via nevene til keeperen, så i stanga og så inn. En fortjent 4- 0 ledelse er et faktum, og det ser ut til at dette er dagen ting går vår vei. For øvrig er det Øysteins fjerde mål på to kamper, sterkt!

Like etter får Michael ballen på høyre siden, han legger perfekt inn til en Øystein som er sugen på hat- trick. Med høyrefoten plasserer ”Y” (Øystein) ballen kontant oppe til venstre for Ramfjord- keeperen, men dessverre blir målet annullert for offside. SIK- nett stiller seg ikke 100 % bak den dommeravgjørelsen, dog all respekt for dommerens beslutning.

Vi fortsetter å varte opp det ene angrepet etter det andre, men en smule uflaks og udyktighet foran mål, gjør at vi ikke øker ledelsen.

Etter hvilen
I 2. omgang fortsetter vi finspillet, og Ramfjord ser ut til å ha gitt opp. Etter drøyt fem minutter er det flere som har lyst til å skyte ifra langt hold, denne gangen er det snakk om 35- 40 meter. Kim Fredrik mottar en avklarering fra Ramfjords forsvar, legger den til rette og klinker til på halv volley. Ballen dupper i høyre kryss. Fin scoring.

Midtveis i 2. omgang har vi en liten downperiode som varer i ti minutter, den lille perioden er nok til at Ramfjord kommer i overtall tre mot to på vår banehalvdel. RUIL- angriperen fyrer av et løst skudd som vår ellers så solide keeper ville ha avverget. Istedenfor forsøker vår keeper seg på en tidlig igangsetting som ender i angriperens bein, denne gangen ekspederer han ballen sikkert i mål.

Tidligere i omgangen ble en av våre lovende juniorer Espen Larsen byttet inn for Kim Fredrik. Et bytte unggutten viste seg å være meget takknemlig for. Han når knapt å få på seg den blå-hvite trøya før han er frempå og skaper trøbbel for motstanderne- han sender i vei et vristskudd som smeller i tverrliggeren, treverket står nok fortsatt og dirrer.

Noen få minutter senere, på et nytt avklareringsforsøk av Ramfjords forsvar, responderer vi med nok et langskudd. Unggutten Espen har et godt skuddbein; På ny klemmer han til, denne gangen på hel volley ifra drøyt atten meter. Ballen går i kanonfart forbi ørene på en sjanseløs keeper, nærmere bestemt oppe til høyre.

I sluttminuttene presser vi fortsatt motstanderne intenst uten å få mål, deriblant er Ørjan, Øyvind, Morten og Svenn farlig frempå uten å få uttelling.

"1- 6" står det på Teigens notisblokk idet dommeren blåser av. Et resultat vi kan si oss godt fornøyde med. Spillemessig lykkes vi i store deler av kampen, spesielt når man tenker på at vi spiller på en bane som er drøyt 100 meter lang, og i tillegg meget smal.
Med tolv scoringer på to kamper, kan vi si oss godt i gang med høstsesongen!

Andreas Jensen; Øyvind Nilsen, Øyvind Pedersen, Ronny Olsen, Richard Dahl; Svenn Johansen, Ruben Kristiansen, Kim Johansen; Michael Stangnes, Øystein Skallebø, Roger Bjørvik.

Morten Nilsen for Roger Bjørvik, Espen larsen for Kim F Johansen og Ørjan Larsen for Øystein Skallebø.