Av Øystein

Dagens kamp ble ikke vippet i vår favør før det gjensto 15-20 minutter. 1-1 til pause ble til slutt 1-4. Scoringer av Øyvind, Håkon(str.), Roar og Kim.

Kampen startet akkurat slik vi kunne håpe. Kun to minutter var gått da Kim slår et perfekt overlegg fra sin venstre indreløperposisjon mot Øyvind som for anledningen er høyre kant. Øyvind får ballen i bakrom og kommer alene gjennom mot keeper. I en posisjon han forrige helgs kamp mot TUIL2 ville bommet på, setter han denne gangen ballen elegant til side for keeper! 0-1 og avslutningstreningen har gitt resultat!

Resten av omgangen bølger frem og tilbake, uten at vi trues nevneverdig. Mest farlig er det når Skarp 2 får mye bakrom å boltre seg i fordi spissen deres er rask. Etter hvert som vi får justert avstandene og Skarp 2 starter å slå langt har vårt forsvar full kontroll på luftduellene.

Likevel skal Skarp 2 få et mål før pause. Like før pause bryter en Skarp 2-spiller på vår banehalvdel og slår gjennom deres spiss. Alene med keeper plasserer han ballen fint til høyre for Andreas. 1-1. Kampens ellers gode kampleder Bjørn-Tore Haugen gjør fra vårt ståsted en noe inkonsekvent handling i foranledningen til målet. I en situasjon noen minutter tidligere blåser han av Reidar for å oppsøke mann uten å se ball - for øvrig en rett avblåsning. Det er en lik situasjon som gjør at vi blir brutt på midtbanen før 1-1.

I pausen blir vi enige om å involvere Reidar i større grad. Skarp 2 låser oss godt av, noe som tvinger midtstopperne til å lete pasningsalternativ høyere i banen. Andre omgangen fører vi fra start. Foruten et farlig frispark fra Tom Karlsen som går i tverrliggeren så skaper vertene ingenting.

Da det gjenstår 20 minutter blir Kim spilt gjennom. Alene med keeper blir han felt, dermed straffe. Reidar som er fast straffeeksekutør føler ikke at han har dagen og overleverer jobben til broder Håkon. Eldstebror Waage setter ballen sikkert i mål til tross for forsøk på utpsyking fra motstanderen, 1-2 til oss!

Det siste kvarteret er vi flere ganger frempå. Like før slutt er spillende trener Roar fremme på corner. I andre kamp på rad viser han seg som en målfarlig stopper da han stanger inn 3-1.

På overtid blir den andre spillende treneren, Øystein, som er kommet inn spilt gjennom. Helt alene med keeper sikter han for å avslutte forbi en utrusende keeper. I siste sekund roper Reidar som er bak på løp "Aleina!". Beskjeden forstås som om Reidar er alene og Øystein passer til høyre, der Reidar har to stoppere på seg og ballen blir avklart. En kjempesjanse til spille! Lett flirende jobber de begge videre for å vinne tilbake ballen - denne gangen uten hell.

I siste minutt er Kim frempå. Etter å ha dradd av en mann fyrer han fra 18 meter. Ballen går via en motspiller og i mål. 1-4 og Kims fjerde mål fra sin midtbaneposisjon. Sterkt!

I neste øyeblikk blåser dommeren av og vi kan konstatere at vi har fått en historisk bra start på sesongen. Nå må det bare fokuseres mot fortsettelsen og de tøffe kampene som kommer.