Årets 4. seier av 4 mulige er et faktum! Juniorlage til SIK/NIL har virkelig startet bra i år.

Torsdag kveld ble nokk ett bylag sendt hjem med tap, denne gangen var det TIL1 sin tur!
3-1 tap var vell ikke akkurat det Tromsø IL kom til Nordreisa for å dra hjem med.

Til pause ledet Skjervøy 2-0 ved Magnus Henriksen og lagets spydspiss Ola Berg! Skjervøy/Nordreisa styrte hele første omgang. Det eneste Tromsø hadde var ett angrep som vår sisteskanse, Henrik Henriksen uten noe problemer avverger.

Andreomgang startet likt som første, SIK/NIL presset og hadde flere sjanser. Midtveis i andreomgangen overtar Tromsø litt av presset og får en redusering. 2-1. ikke lenge etterpå øker hjemmelaget til 3-1 ved lagets kaptein Henrik Schjøth. å derfra å ut styrer hjemmelaget å kontrollerer inn årets 4. seier!

Tirsdag 27. mai venter Fløya på Skjervøy kunstgress klokken 20:00.