2-0 Uvisst
3-0 Uvisst
4-0 Uvisst
4-1 Espen Andrè Larsen

Skjervøy klarte aldri å følge opp 2-1 seieren mot opprykksfavoritt Nordkjosbotn, å gikk dermed på ett pinlig nederlag mot bunnlage Ullsfjord!

Ullsfjord gikk tidlig i ledelsen å var klart best i store deler av 1. omgang, ikke før klokka hadde passert 40 spilte minutter klarte Skjervøy å etablere ett viss trykk på Ullsfjords banehalvdel! forferdelig rett å slett...

Andre omgang starte lik som første, Ullsfjord skåret å leda plutselig komfortable 4-0 mot ett antatt sterkere Skjervøylag!

Men like etter 4-0 skåringen til Ullsfjord ville Espen vise at han burde starte neste a-kamp! På vakkert vis tar han med seg ballen, fra vår banehalvdel, der han uten problemer passerer både 1, 2 og 3 Ullsfjord spillere og fra omlag 17 meter klinker ballen i krysse! vakkert av eldste mann Larsen!!! 4-1.

Med litt bedre uttelling på sjansene ville kanskje resultatet vært litt annerledes!